fbpx
Skärmavbild 2023-03-13 kl. 11.04.26
Lasse Stefanz

Dela

Lasse Stefanz är svensk folkpark när den är som bäst, 55 år sen starten!

Nordens största dansband gästar Café Torpet den 9 augusti 2023.

De har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och ett otal Guldklavar (dansbandsbranschens stora pris), medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och flera dokumentärer har gjorts. Den 22 ton tunga turnébussen rullar så gott som varje helg iväg från Kristianstad och runt hela Norden. Lasse Stefanz fyller konsertlokaler, ishallar och folkparker i såväl stekande sol som frostiga minusgrader. De levererar taktfast dans- och partymusik, svetten lackar och bootsen är putsade.

Passa på att boka Torpets populära grilltallrik för 150 kr när du köper din biljett. Maten serveras mellan kl. 16.30-18.45 och musiken drar igång kl. 19.00. Baren är öppen hela kvällen! 

Övernatta
Självklart har vi även stugor för dig som behöver en plats att sova på och ställplatser för dig med husbil.

Resa kollektivt
Buss 434 tar dig från Älvängen resecentrum och vidare mot Hålanda där du sedan hoppar av vid stationen ”Slittorp Övre”.

Toner på Torpet

Toner på Torpet har presenterat Sveriges mest folkkära artister varje år sedan 2016. Vår sommarscen har bland annat gästats av Uno Svenningsson Streaplers, Lasse Stefanz, Nanne Grönvall, Sonja Aldén, Anna Bergendal, Jessica Andersson, Henrik Åberg, Brolle och många fler.

Om arrangören

Café Torpet är ett gemytligt smultronställe 3 mil norr om Göteborg med roliga aktiviteter för alla åldrar året runt.

Här hittar du nu ett hemtrevligt kafé med fika, restaurang, gårdsbutik, sommarscen, dansbana och stugor för övernattning. Ett välbesökt område dit många reser för att upptäcka den svenska allemansrätten och det rika utbudet på vandringsleder, badsjöar, utsiktsplatser och mycket mer.

Mat & dryck

Passa på att boka Torpets populära grilltallrik när du köper din biljett. Maten serveras från vårt utekök under gällande tider. Det finns även möjlighet att köpa räksmörgåsar och fika i vårt kafé. Baren är öppen hela kvällen!

Övernattning

Vi erbjuder stugor för dig som behöver en plats att sova på och tillfälliga ställplatser på vår äng för dig med husbil. Bokning av boende sker separat och i god tid. Läs mer om våra boenden

Parkering

Vi tillhandahåller kostnadsfri bilparkering, handikapparkering och motorcykelparkering i direkt anslutning till området.

Hitta hit

Du kan resa till oss med kollektivtrafik, bil, motorcykel, cykel eller till fots. Se våra vägbeskrivningar

Rökning är tillåten på avsedd plats.

Det är viktigt att du klär dig efter väder för att upplevelsen ska bli så trevlig som möjligt. Eftersom konserterna arrangeras utomhus finns det en risk att du blir både kall och blöt även om vi gör vårt bästa för att förebygga detta.

Vi erbjuder olika typer av sittplatser till varierande pris. Konserterna arrangeras utomhus med risk för sämre väder. Vissa platser har permanenta tak och vid dålig väderlek prioriterar monterar vi i regel tillfälla tak vid middagsplatserna.

Parkett A
På parkett A placeras du vid större matgrupper med stabila stolar och bord. Platserna ligger i direkt anslutning till vårt kafé och med närhet till toalett. Platserna skyddas från nederbörd av ett permanent tak. Dessa platser erbjuder utmärkt sikt mot scenen och blir snabbt fullbokade.

Obs! Olikt övriga platser är parkett A ej tillgänglig för bokning i vår digitala bokningstjänst. Telefonbokning: 0707 89 17 01.

Parkett B
På parkett B placeras du vid större matgrupper med stabila stolar och bord. Parkett B ligger i direkt anslutning till vår restaurang och bar med god sikt mot scenen som ligger snett till vänster.

Obs! Parkett B passar bland annat större sällskap, personer med rörelsehinder och dig som vill förboka torpets klassiska grilltallrik. 

Parkett C
Parkett C ligger i vårt inglasade uterum med delvis skymd sikt mot scenen och närhet till toalett. På parkett C kan vi garantera väderskydd till skillnad mot många av våra andra platser.

Obs! Parkett C rekommenderas i synnerhet till större sällskap som önskar viss avskildhet eller vill kombinera upplevelsen med t.ex. en födelsedagsfirande. 

Parkett D
På parkett D placeras du vid större matgrupper med stabila stolar och bord med utmärkt sikt mot scenen.

Obs! Parkett D passar större sällskap och dig som  vill förboka torpets klassiska grilltallrik. 

Läktare A 
På läktare A sitter du på en bänkplats med ryggstöd och utmärkt sikt mot scenen.

Obs! Läktare A går ej att kombinera med förbokning av torpets klassiska grilltallrik då dessa platser saknar bord.

Läktare C
På läktare C sitter du på en bänkplats med ryggstöd och god sikt mot scenen.

Obs! Läktare C går ej att kombinera med förbokning av torpets klassiska grilltallrik då dessa platser saknar bord.

Nej. Inga husdjur är tillåtna på konsertområdet.

För allas trevnads skull ber vi att du inte tar med dig varken paraply, mat, dryck eller egen stol (aviserade sittplatser gäller).

Ja. Vi serverar torpets klassiska grilltallrik vid alla våra konserter. Förbokning krävs för att vi ska kunna säkerställa att maten räcker till alla. Vi serverar även enklare förtäring och fika i vårt kafé under kvällen.

Nej. Endast förbokning gäller till våra konserter om inget annat anges i evenemangsbeskrivningen.

Vi samarbetar med Visit North där du hittar biljetterna till våra konserter i deras digitala bokningstjänst.

Du går direkt vidare till biljettbokningen genom att klicka på den röda knappen ”BOKA BILJETT” längre upp till höger. Du kan också få en samlad vy över alla våra tillgängliga evenemang genom att klicka på länken.

Obs! Olikt övriga platser är parkett A ej tillgänglig för bokning i vår digitala bokningstjänst. Telefonbokning: 0707 89 17 01.

Datum

9 augusti

Åldersgräns

Villkor

Förköp krävs

Entrén öppnar

Startar

Slutar

Kökets öppettider

Arrangör

Café Torpet
070-722 64 31
info@cafetorpet.se

Priser

Parkett b-c-d (med mat): 700 SEK
Parkett b-c-d (utan mat): 550 SEK
Läktare a (ej mat): : 490 SEK
Läktare c (ej mat): : 430 SEK

Fler event på Café Torpet!

tor 23 nov
Julbord
Restaurang
Endast förbokning

Förbokning