fbpx
HAAKS

Dela

Denna sommar bjuder Café Torpet in till en oförglömlig kväll med det sensationella bandet HAAKS.  Med över 4500 spelningar i bagaget kommer dem ännu en gång bjuda på en folkfest du aldrig kommer glömma.

Kom och njut av en kväll där allt från ljussättning till ljud och musikval är noga utvalt för att skapa den perfekta atmosfären. Café Torpet blir scenen där HAAKS inte bara delar sin musikaliska talang men också sin passion för livemusik.

Gör dig redo för en kväll där varje ton och melodi lovar att bli en del av dina sommarminnen. Med Café Torpets unika miljö och HAAKS på scenen, blir detta en sommarkväll att minnas.

Toner på Torpet

Toner på Torpet har presenterat Sveriges mest folkkära artister varje år sedan 2016. Vår sommarscen har bland annat gästats av Uno Svenningsson Streaplers, Lasse Stefanz, Nanne Grönvall, Sonja Aldén, Anna Bergendal, Jessica Andersson, Henrik Åberg, Brolle och många fler.

Om arrangören

Café Torpet är ett gemytligt smultronställe 3 mil norr om Göteborg med roliga aktiviteter för alla åldrar året runt.

Här hittar du nu ett hemtrevligt kafé med fika, restaurang, gårdsbutik, sommarscen, dansbana och stugor för övernattning. Ett välbesökt område dit många reser för att upptäcka den svenska allemansrätten och det rika utbudet på vandringsleder, badsjöar, utsiktsplatser och mycket mer.

Mat & dryck

Passa på att boka Torpets populära grilltallrik när du köper din biljett. Maten serveras från vårt utekök under gällande tider. Det finns även möjlighet att köpa räksmörgåsar och fika i vårt kafé. Baren är öppen hela kvällen!

Parkering

Vi tillhandahåller kostnadsfri bilparkering, handikapparkering och motorcykelparkering i direkt anslutning till området.

Hitta hit

Du kan resa till oss med kollektivtrafik, bil, motorcykel, cykel eller till fots. Se våra vägbeskrivningar

Våra charmiga stugor, strategiskt placerade precis intill konsertområdet, erbjuder en idealisk lösning för dig som vill uppleva kvällens festligheter utan att behöva oroa dig för hemresan. Med ett begränsat antal tillgängliga, är det klokt att boka din vistelse i god tid för att garantera din plats. Kom ihåg att bokningen av stugan sker separat. Läs mer om våra boenden

Vi erbjuder tältplatser på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toalett. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar. Bokning av tältplats görs i samband med biljettköp.

Tillgänglighetsanpassade biljetter finns på läktarplats (se karta lite högre upp på sidan, till höger).
Dessa biljetter bokas via vår telefon på 0707 22 64 31 till ordinarie pris.
Ledsagare följer med kostnadsfritt. Mat går att boka till på samma telefonnummer.

Vi tillhandahåller naturnära ställplatser för husbilar och husvagnar, perfekt belägna på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toaletter. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar eller latrintömning. Bokning av ställplats görs i samband med biljettköp.

Rökning är tillåten på avsedd plats.

Det är viktigt att du klär dig efter väder för att upplevelsen ska bli så trevlig som möjligt. Eftersom konserterna arrangeras utomhus finns det en risk att du blir både kall och blöt även om vi gör vårt bästa för att förebygga detta.

Nej. Inga husdjur är tillåtna på konsertområdet.

För allas trevnads skull ber vi att du inte tar med dig varken paraply, mat, dryck eller egen stol (aviserade sittplatser gäller).

Ja. Vi serverar torpets klassiska grilltallrik vid alla våra konserter. Förbokning krävs för att vi ska kunna säkerställa att maten räcker till alla. Vi serverar även enklare förtäring och fika i vårt kafé under kvällen.

Nej. Endast förköp gäller till våra konserter om inget annat anges i evenemangsbeskrivningen.

Datum

28 juni

Åldersgräns

Villkor

Endast förköp

Entrén öppnar

16:00

Startar

19:00

Slutar

22:00

Kökets öppettider

17:00

 - 21:00

Arrangör

Café Torpet
0707-22 64 31
info@cafetorpet.se

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
HAAKS - Terrassen inkl. grilltallrik
Terrassen erbjuder våra premiumplatser där du njuter vid bord, endast tillgängliga med vår utsökta grilltallrik.
600,00 kr
0 available
Sold Out
HAAKS - Parkett inkl. grilltallrik
På våra "parkett"-platser sitter du vid bord och kommer nära våra artister. Vår grilltallrik ingår i denna biljett!
500,00 kr
0 available
Sold Out
HAAKS - Parkett exkl. grilltallrik
På våra "parkett"-platser sitter du vid bord och kommer nära våra artister. Vår grilltallrik ingår EJ i denna biljett!
340,00 kr
0 available
Sold Out
HAAKS - Läktare
Denna plats, utan bord, erbjuder inte vår grilltallrik men vi serverar ett urval av enklare rätter från barmenyn.
250,00 kr
0 available
Sold Out
HAAKS - Ställplats (husbil/husvagn)
Välkommen till Café Torpet! Med denna biljett har du tillgång till toalett och ställplats från kl. 13:00 på bokat datum till kl. 12:00 dagen efter. VI hoppas att du ska njuta av din tid hos oss och välkommen åter!
150,00 kr
0 available
Sold Out
HAAKS - Tältplats
Med denna biljett har du tillgång till toalett och tältplats från kl. 13:00 på bokat datum till kl. 12:00 dagen efter. VI hoppas att du ska njuta av din tid hos oss och välkommen åter!
75,00 kr
Obegränsat
Play Video

Fler event på Café Torpet!

lör 13 jul
No Tjafs
Endast förköp
19:00
lör 3 aug
Peter & Tone
Endast förköp
19:00
fre 9 aug
Musikkväll
Fri entré
19:00
lör 10 aug
Sommarkväll på Torpet
Endast förköp
19:00
fre 23 aug
Streaplers
Endast förköp
19:00
lör 14 sep
No Tjafs
Endast förköp
19:00