fbpx
Mors dag

Dela

Fira Mors Dag på ett oförglömligt sätt på Café Torpet! Vi har den stora glädjen att välkomna er till en särskild dag dedikerad till att hylla alla underbara mammor där ute. Denna dag erbjuder vi inte bara en fantastisk morsdagsmiddag, utan även en exceptionell musikalisk upplevelse med Charles & The Stardust.

Börja dagen med att utforska vår noggrant utvalda morsdagsmeny, där varje rätt är framtagen för att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga. Vårt kök har med kärlek och kreativitet förberett en meny som kombinerar det bästa av svensk gastronomi med en modern twist, perfekt för att fira denna speciella tillfälle. Från eleganta förrätter till huvudrätter som firar säsongens finaste råvaror, avslutas måltiden med utsökta desserter som lovar att förgylla din dag.

Efter måltiden har du möjlighet att njuta av Charles & The Stardusts förtrollande framträdande. Denna jazzgrupp från Göteborg är känd för sin förmåga att blända publiken med sin tolkning av den amerikanska sångboken, influerad av jazzikoner som Frank Sinatra, Michael Bublé och Robbie Williams. Deras unika fusion av Las Vegas-inspirerad energi och en sofistikerad svensk touch skapar en atmosfär som är både upplyftande och djupt emotionell. Med ett repertoar som väver samman klassiska och moderna toner, är Charles & The Stardust den perfekta musikaliska komponenten till en minnesvärd morsdagsfirande.

Toner på Torpet

Toner på Torpet har presenterat Sveriges mest folkkära artister varje år sedan 2016. Vår sommarscen har bland annat gästats av Uno Svenningsson Streaplers, Lasse Stefanz, Nanne Grönvall, Sonja Aldén, Anna Bergendal, Jessica Andersson, Henrik Åberg, Brolle och många fler.

Om arrangören

Café Torpet är ett gemytligt smultronställe 3 mil norr om Göteborg med roliga aktiviteter för alla åldrar året runt.

Här hittar du nu ett hemtrevligt kafé med fika, restaurang, gårdsbutik, sommarscen, dansbana och stugor för övernattning. Ett välbesökt område dit många reser för att upptäcka den svenska allemansrätten och det rika utbudet på vandringsleder, badsjöar, utsiktsplatser och mycket mer.

Mat & dryck

Passa på att boka Torpets populära grilltallrik när du köper din biljett. Maten serveras från vårt utekök under gällande tider. Det finns även möjlighet att köpa räksmörgåsar och fika i vårt kafé. Baren är öppen hela kvällen!

Parkering

Vi tillhandahåller kostnadsfri bilparkering, handikapparkering och motorcykelparkering i direkt anslutning till området.

Hitta hit

Du kan resa till oss med kollektivtrafik, bil, motorcykel, cykel eller till fots. Se våra vägbeskrivningar

Våra charmiga stugor, strategiskt placerade precis intill konsertområdet, erbjuder en idealisk lösning för dig som vill uppleva kvällens festligheter utan att behöva oroa dig för hemresan. Med ett begränsat antal tillgängliga, är det klokt att boka din vistelse i god tid för att garantera din plats. Kom ihåg att bokningen av stugan sker separat. Läs mer om våra boenden

Vi erbjuder tältplatser på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toalett. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar. Bokning av tältplats görs i samband med biljettköp.

Tillgänglighetsanpassade biljetter finns på läktarplats (se karta lite högre upp på sidan, till höger).
Dessa biljetter bokas via vår telefon på 0707 22 64 31 till ordinarie pris.
Ledsagare följer med kostnadsfritt. Mat går att boka till på samma telefonnummer.

Vi tillhandahåller naturnära ställplatser för husbilar och husvagnar, perfekt belägna på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toaletter. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar eller latrintömning. Bokning av ställplats görs i samband med biljettköp.

Rökning är tillåten på avsedd plats.

Det är viktigt att du klär dig efter väder för att upplevelsen ska bli så trevlig som möjligt. Eftersom konserterna arrangeras utomhus finns det en risk att du blir både kall och blöt även om vi gör vårt bästa för att förebygga detta.

Nej. Inga husdjur är tillåtna på konsertområdet.

För allas trevnads skull ber vi att du inte tar med dig varken paraply, mat, dryck eller egen stol (aviserade sittplatser gäller).

Ja. Vi serverar torpets klassiska grilltallrik vid alla våra konserter. Förbokning krävs för att vi ska kunna säkerställa att maten räcker till alla. Vi serverar även enklare förtäring och fika i vårt kafé under kvällen.

Nej. Endast förköp gäller till våra konserter om inget annat anges i evenemangsbeskrivningen.

Datum

26 maj

Åldersgräns

Villkor

Fri entré

Entrén öppnar

12:00

Startar

13:00

Slutar

Kökets öppettider

12:00

 - 18:00

Arrangör

Café Torpet
0707-22 64 31
info@cafetorpet.se

Fler event på Café Torpet!

lör 25 maj
Partypatrullen
Förköp krävs
19:00
ons 5 jun
The Mule Skinner band
Förköp krävs
19:00
fre 14 jun
Allsång på Torpet
Förköp krävs
19:00
fre 28 jun
HAAKS
Endast förköp
19:00
lör 13 jul
No Tjafs
Endast förköp
19:00
lör 3 aug
Peter & Tone
Endast förköp
19:00
fre 9 aug
Musikkväll
Fri entré
19:00
lör 10 aug
Sommarkväll på Torpet
Endast förköp
19:00
fre 23 aug
Streaplers
Endast förköp
19:00
lör 14 sep
No Tjafs
Endast förköp
19:00