fbpx
Musikkväll

Dela

Sätt ett kryss i kalendern den 9 aug för en oförglömlig musikkväll på Café Torpet, där vi har äran att presentera Armand Olsen – artisten som för med sig den "hotteste" musiken till våra breddgrader, direkt från sina turnéer i varmare klimat.

Armand Olsen, känd för sitt breda repertoar och sin förmåga att trollbinda publiken med sin energi och musikaliska mångsidighet, bjuder in till en kväll där du som publik får vara med och påverka musikvalet.

Den här kvällen blir extra speciell med Café Torpets egen stjärna, Nettan Johansen, som gäst. Nettan, med sin kraftfulla röst och scenkarisma, kommer tillsammans med Armand skapa magiska musikögonblick. Det blir en unik blandning av lokalt hjärta och internationell flair, som garanterat får Café Torpet att svänga.

Toner på Torpet

Toner på Torpet har presenterat Sveriges mest folkkära artister varje år sedan 2016. Vår sommarscen har bland annat gästats av Uno Svenningsson Streaplers, Lasse Stefanz, Nanne Grönvall, Sonja Aldén, Anna Bergendal, Jessica Andersson, Henrik Åberg, Brolle och många fler.

Om arrangören

Café Torpet är ett gemytligt smultronställe 3 mil norr om Göteborg med roliga aktiviteter för alla åldrar året runt.

Här hittar du nu ett hemtrevligt kafé med fika, restaurang, gårdsbutik, sommarscen, dansbana och stugor för övernattning. Ett välbesökt område dit många reser för att upptäcka den svenska allemansrätten och det rika utbudet på vandringsleder, badsjöar, utsiktsplatser och mycket mer.

Mat & dryck

Passa på att boka Torpets populära grilltallrik när du köper din biljett. Maten serveras från vårt utekök under gällande tider. Det finns även möjlighet att köpa räksmörgåsar och fika i vårt kafé. Baren är öppen hela kvällen!

Parkering

Vi tillhandahåller kostnadsfri bilparkering, handikapparkering och motorcykelparkering i direkt anslutning till området.

Hitta hit

Du kan resa till oss med kollektivtrafik, bil, motorcykel, cykel eller till fots. Se våra vägbeskrivningar

Våra charmiga stugor, strategiskt placerade precis intill konsertområdet, erbjuder en idealisk lösning för dig som vill uppleva kvällens festligheter utan att behöva oroa dig för hemresan. Med ett begränsat antal tillgängliga, är det klokt att boka din vistelse i god tid för att garantera din plats. Kom ihåg att bokningen av stugan sker separat. Läs mer om våra boenden

Vi erbjuder tältplatser på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toalett. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar. Bokning av tältplats görs i samband med biljettköp.

Tillgänglighetsanpassade biljetter finns på läktarplats (se karta lite högre upp på sidan, till höger).
Dessa biljetter bokas via vår telefon på 0707 22 64 31 till ordinarie pris.
Ledsagare följer med kostnadsfritt. Mat går att boka till på samma telefonnummer.

Vi tillhandahåller naturnära ställplatser för husbilar och husvagnar, perfekt belägna på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toaletter. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar eller latrintömning. Bokning av ställplats görs i samband med biljettköp.

Rökning är tillåten på avsedd plats.

Det är viktigt att du klär dig efter väder för att upplevelsen ska bli så trevlig som möjligt. Eftersom konserterna arrangeras utomhus finns det en risk att du blir både kall och blöt även om vi gör vårt bästa för att förebygga detta.

Nej. Inga husdjur är tillåtna på konsertområdet.

För allas trevnads skull ber vi att du inte tar med dig varken paraply, mat, dryck eller egen stol (aviserade sittplatser gäller).

Ja. Vi serverar torpets klassiska grilltallrik vid alla våra konserter. Förbokning krävs för att vi ska kunna säkerställa att maten räcker till alla. Vi serverar även enklare förtäring och fika i vårt kafé under kvällen.

Nej. Endast förköp gäller till våra konserter om inget annat anges i evenemangsbeskrivningen.

Datum

9 augusti

Åldersgräns

Villkor

Fri entré

Entrén öppnar

16:00

Startar

19:00

Slutar

Kökets öppettider

16:00

 - 22:00

Arrangör

Café Torpet
0707-22 64 31
info@cafetorpet.se

Fler event på Café Torpet!

lör 25 maj
Partypatrullen
Förköp krävs
19:00
sön 26 maj
Mors dag
Fri entré
13:00
ons 5 jun
The Mule Skinner band
Förköp krävs
19:00
fre 14 jun
Allsång på Torpet
Förköp krävs
19:00
fre 28 jun
HAAKS
Endast förköp
19:00
lör 13 jul
No Tjafs
Endast förköp
19:00
lör 3 aug
Peter & Tone
Endast förköp
19:00
lör 10 aug
Sommarkväll på Torpet
Endast förköp
19:00
fre 23 aug
Streaplers
Endast förköp
19:00
lör 14 sep
No Tjafs
Endast förköp
19:00