fbpx
No Tjafs

Dela

Runda av sommaren på topp med ett sista, oförglömligt framträdande av No Tjafs på Café Torpet! Denna lokala sensation, känd för att dra till sig skaror av fans varje år, står inför ännu en spektakulär säsongsfinal. Förbered dig på en kväll där No Tjafs än en gång bevisar varför de är så älskade, med en show som garanterat blir pricken över i:et för sommarens musikupplevelser. Ta med dig dansskorna och gör dig redo att dansa in hösten med stil!

No Tjafs, med ett anrikt förflutet som spänner över flera decennier, fortsätter oförtrutet att förtrolla sin publik genom en unik kombination av musik och humor. Bandets enastående förmåga att förena olika generationer genom sina tidlösa covers har vuxit till att bli en älskad tradition.

Med Robban i spetsen – vars karismatiska närvaro och kvicka humor aldrig misslyckas med att engagera och roa – förvandlas varje No Tjafs-framträdande till en minnesvärd fest. Deras framträdanden är en hyllning till det förflutna, samtidigt som de sprudlar av en fräsch energi som lockar till både dans och skratt. En kväll med No Tjafs på Café Torpet är mer än bara en musikalisk upplevelse; det är en samling ögonblick fyllda med glädje, gemenskap och en omisskännlig känsla av att vara precis där man hör hemma.

Toner på Torpet

Toner på Torpet har presenterat Sveriges mest folkkära artister varje år sedan 2016. Vår sommarscen har bland annat gästats av Uno Svenningsson Streaplers, Lasse Stefanz, Nanne Grönvall, Sonja Aldén, Anna Bergendal, Jessica Andersson, Henrik Åberg, Brolle och många fler.

Om arrangören

Café Torpet är ett gemytligt smultronställe 3 mil norr om Göteborg med roliga aktiviteter för alla åldrar året runt.

Här hittar du nu ett hemtrevligt kafé med fika, restaurang, gårdsbutik, sommarscen, dansbana och stugor för övernattning. Ett välbesökt område dit många reser för att upptäcka den svenska allemansrätten och det rika utbudet på vandringsleder, badsjöar, utsiktsplatser och mycket mer.

Mat & dryck

Passa på att boka Torpets populära grilltallrik när du köper din biljett. Maten serveras från vårt utekök under gällande tider. Det finns även möjlighet att köpa räksmörgåsar och fika i vårt kafé. Baren är öppen hela kvällen!

Parkering

Vi tillhandahåller kostnadsfri bilparkering, handikapparkering och motorcykelparkering i direkt anslutning till området.

Hitta hit

Du kan resa till oss med kollektivtrafik, bil, motorcykel, cykel eller till fots. Se våra vägbeskrivningar

Våra charmiga stugor, strategiskt placerade precis intill konsertområdet, erbjuder en idealisk lösning för dig som vill uppleva kvällens festligheter utan att behöva oroa dig för hemresan. Med ett begränsat antal tillgängliga, är det klokt att boka din vistelse i god tid för att garantera din plats. Kom ihåg att bokningen av stugan sker separat. Läs mer om våra boenden

Vi erbjuder tältplatser på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toalett. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar. Bokning av tältplats görs i samband med biljettköp.

Tillgänglighetsanpassade biljetter finns på läktarplats (se karta lite högre upp på sidan, till höger).
Dessa biljetter bokas via vår telefon på 0707 22 64 31 till ordinarie pris.
Ledsagare följer med kostnadsfritt. Mat går att boka till på samma telefonnummer.

Vi tillhandahåller naturnära ställplatser för husbilar och husvagnar, perfekt belägna på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toaletter. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar eller latrintömning. Bokning av ställplats görs i samband med biljettköp.

Rökning är tillåten på avsedd plats.

Det är viktigt att du klär dig efter väder för att upplevelsen ska bli så trevlig som möjligt. Eftersom konserterna arrangeras utomhus finns det en risk att du blir både kall och blöt även om vi gör vårt bästa för att förebygga detta.

Nej. Inga husdjur är tillåtna på konsertområdet.

För allas trevnads skull ber vi att du inte tar med dig varken paraply, mat, dryck eller egen stol (aviserade sittplatser gäller).

Ja. Vi serverar torpets klassiska grilltallrik vid alla våra konserter. Förbokning krävs för att vi ska kunna säkerställa att maten räcker till alla. Vi serverar även enklare förtäring och fika i vårt kafé under kvällen.

Nej. Endast förköp gäller till våra konserter om inget annat anges i evenemangsbeskrivningen.

Datum

14 september

Åldersgräns

Villkor

Endast förköp

Entrén öppnar

16:00

Startar

19:00

Slutar

22:00

Kökets öppettider

17:00

 - 21:00

Arrangör

Café Torpet
0707-22 64 31
info@cafetorpet.se

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
No Tjafs omg. 2 - Terrassen inkl. grilltallrik
Terrassen erbjuder våra premiumplatser där du njuter vid bord, endast tillgängliga med vår utsökta grilltallrik.
600,00 kr
26 available
No Tjafs omg. 2 - Parkett inkl. grilltallrik
På våra "parkett"-platser sitter du vid bord och kommer nära våra artister. Vår grilltallrik ingår i denna biljett!
500,00 kr
326 available
No Tjafs omg. 2 - Parkett exkl. grilltallrik
På våra "parkett"-platser sitter du vid bord och kommer nära våra artister. Vår grilltallrik ingår EJ i denna biljett!
340,00 kr
326 available
No Tjafs omg. 2 - Läktare
Denna plats, utan bord, erbjuder inte vår grilltallrik men vi serverar ett urval av enklare rätter från barmenyn.
250,00 kr
70 available
No Tjafs omg. 2 - Ställplats (husbil/husvagn)
Välkommen till Café Torpet! Med denna biljett har du tillgång till toalett och ställplats från kl. 13:00 på bokat datum till kl. 12:00 dagen efter. VI hoppas att du ska njuta av din tid hos oss och välkommen åter!
150,00 kr
20 available
No Tjafs omg. 2 - Tältplats
Med denna biljett har du tillgång till toalett och tältplats från kl. 13:00 på bokat datum till kl. 12:00 dagen efter. VI hoppas att du ska njuta av din tid hos oss och välkommen åter!
75,00 kr
Obegränsat

Fler event på Café Torpet!

lör 25 maj
Partypatrullen
Förköp krävs
19:00
sön 26 maj
Mors dag
Fri entré
13:00
ons 5 jun
The Mule Skinner band
Förköp krävs
19:00
fre 14 jun
Allsång på Torpet
Förköp krävs
19:00
fre 28 jun
HAAKS
Endast förköp
19:00
lör 13 jul
No Tjafs
Endast förköp
19:00
lör 3 aug
Peter & Tone
Endast förköp
19:00
fre 9 aug
Musikkväll
Fri entré
19:00
lör 10 aug
Sommarkväll på Torpet
Endast förköp
19:00
fre 23 aug
Streaplers
Endast förköp
19:00