fbpx
Partypatrullen

Dela

I år firar vi inledningen av säsongen med ett band som har hållit feststämningen vid liv på Sveriges scener i nästan ett decennium. Med Karl Gunér, Per Aronsson Andersson, Henrik Thomsen, Gunnar Janupe, och Mats Johansson i spetsen, bjuder Partypatrullen in till en kväll där musik och glädje står i centrum.

Partypatrullen, kända för sin dynamiska scenshow och sitt breda musikurval, har en lång historia av uppträdanden på festivaler, nattklubbar, och evenemang landet runt. Att besöka en after-ski i Sälen utan att uppleva Partypatrullen är som en vinter utan snö – otänkbart.

Med ett förflutet i legendariska band som Snowstorm och samarbeten med artister som Paul Young, Carola, och Elisabeth Andreasson, har medlemmarna i Partypatrullen en unik förmåga att leverera högklassig underhållning. Oavsett om du är ute efter klassiker från Cornelis Vreeswijk, kraftfull rock från Metallica, eller älskade schlagers, har de repertoaren som täcker allt – inklusive deras omistliga hit "Sommarnatt".

Följ med oss på Café Torpet och låt Partypatrullen förgylla din kväll. Det här är mer än bara ett partyband; det är en musikalisk resa av högsta kvalitet. Missa inte chansen att kickstarta säsongen med Sveriges främsta festband!

Toner på Torpet

Toner på Torpet har presenterat Sveriges mest folkkära artister varje år sedan 2016. Vår sommarscen har bland annat gästats av Uno Svenningsson Streaplers, Lasse Stefanz, Nanne Grönvall, Sonja Aldén, Anna Bergendal, Jessica Andersson, Henrik Åberg, Brolle och många fler.

Om arrangören

Café Torpet är ett gemytligt smultronställe 3 mil norr om Göteborg med roliga aktiviteter för alla åldrar året runt.

Här hittar du nu ett hemtrevligt kafé med fika, restaurang, gårdsbutik, sommarscen, dansbana och stugor för övernattning. Ett välbesökt område dit många reser för att upptäcka den svenska allemansrätten och det rika utbudet på vandringsleder, badsjöar, utsiktsplatser och mycket mer.

Mat & dryck

Passa på att boka Torpets populära grilltallrik när du köper din biljett. Maten serveras från vårt utekök under gällande tider. Det finns även möjlighet att köpa räksmörgåsar och fika i vårt kafé. Baren är öppen hela kvällen!

Parkering

Vi tillhandahåller kostnadsfri bilparkering, handikapparkering och motorcykelparkering i direkt anslutning till området.

Hitta hit

Du kan resa till oss med kollektivtrafik, bil, motorcykel, cykel eller till fots. Se våra vägbeskrivningar

Våra charmiga stugor, strategiskt placerade precis intill konsertområdet, erbjuder en idealisk lösning för dig som vill uppleva kvällens festligheter utan att behöva oroa dig för hemresan. Med ett begränsat antal tillgängliga, är det klokt att boka din vistelse i god tid för att garantera din plats. Kom ihåg att bokningen av stugan sker separat. Läs mer om våra boenden

Vi erbjuder tältplatser på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toalett. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar. Bokning av tältplats görs i samband med biljettköp.

Tillgänglighetsanpassade biljetter finns på läktarplats (se karta lite högre upp på sidan, till höger).
Dessa biljetter bokas via vår telefon på 0707 22 64 31 till ordinarie pris.
Ledsagare följer med kostnadsfritt. Mat går att boka till på samma telefonnummer.

Vi tillhandahåller naturnära ställplatser för husbilar och husvagnar, perfekt belägna på en idyllisk äng intill konsertområdet med tillgång till toaletter. Observera att underlaget kan bli blött och lerigt vid kraftig nederbörd. Vi har för närvarande ingen möjlighet att tillhandahålla elanslutningar eller latrintömning. Bokning av ställplats görs i samband med biljettköp.

Rökning är tillåten på avsedd plats.

Det är viktigt att du klär dig efter väder för att upplevelsen ska bli så trevlig som möjligt. Eftersom konserterna arrangeras utomhus finns det en risk att du blir både kall och blöt även om vi gör vårt bästa för att förebygga detta.

Nej. Inga husdjur är tillåtna på konsertområdet.

För allas trevnads skull ber vi att du inte tar med dig varken paraply, mat, dryck eller egen stol (aviserade sittplatser gäller).

Ja. Vi serverar torpets klassiska grilltallrik vid alla våra konserter. Förbokning krävs för att vi ska kunna säkerställa att maten räcker till alla. Vi serverar även enklare förtäring och fika i vårt kafé under kvällen.

Nej. Endast förköp gäller till våra konserter om inget annat anges i evenemangsbeskrivningen.

Datum

25 maj

Åldersgräns

15

Villkor

Förköp krävs

Entrén öppnar

16:00

Startar

19:00

Slutar

22:00

Kökets öppettider

17:00

 - 21:00

Arrangör

Café Torpet
0707-22 64 31
info@cafetorpet.se

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Partypatrullen - Terrassen inkl. grilltallrik
Terrassen erbjuder våra premiumplatser där du njuter vid bord, endast tillgängliga med vår utsökta grilltallrik.
550,00 kr
2 tillgängliga
Partypatrullen - Parkett inkl. grilltallrik
På våra "parkett"-platser sitter du vid bord och kommer nära våra artister. Vår grilltallrik ingår i denna biljett!
450,00 kr
293 tillgängliga
Partypatrullen - Parkett exkl. grilltallrik
På våra "parkett"-platser sitter du vid bord och kommer nära våra artister. Vår grilltallrik ingår EJ i denna biljett!
290,00 kr
293 tillgängliga
Partypatrullen - Läktare
Denna plats, utan bord, erbjuder inte vår grilltallrik men vi serverar ett urval av enklare rätter från barmenyn.
210,00 kr
70 tillgängliga
Partypatrullen - Ställplats
Välkommen till Café Torpet! Med denna biljett har du tillgång till toalett och ställplats från kl. 13:00 på bokat datum till kl. 12:00 dagen efter. VI hoppas att du ska njuta av din tid hos oss och välkommen åter!
150,00 kr
18 tillgängliga
Partypatrullen - Tältplats
men till Café Torpet! Med denna biljett har du tillgång till toalett och tältplats från kl. 13:00 på bokat datum till kl. 12:00 dagen efter. VI hoppas att du ska njuta av din tid hos oss och välkommen åter!
75,00 kr
Obegränsat

Fler event på Café Torpet!

sön 26 maj
Mors dag
Fri entré
13:00
ons 5 jun
The Mule Skinner band
Förköp krävs
19:00
fre 14 jun
Allsång på Torpet
Förköp krävs
19:00
fre 28 jun
HAAKS
Endast förköp
19:00
lör 13 jul
No Tjafs
Endast förköp
19:00
lör 3 aug
Peter & Tone
Endast förköp
19:00
fre 9 aug
Musikkväll
Fri entré
19:00
lör 10 aug
Sommarkväll på Torpet
Endast förköp
19:00
fre 23 aug
Streaplers
Endast förköp
19:00
lör 14 sep
No Tjafs
Endast förköp
19:00