David Carbe
Sommarkväll på Torpet

Pianisten och entertainern David Carbe tar med sig sitt band och kommer till Café Torpets scen den 13 juli för en konsert i den ljuva sommarkvällen. Gästar Carbe denna kväll gör två av Sveriges mest välkända artister: den levande gitarrlegenden Janne Schaffer samt Sveriges vackraste röst, Sofia Källgren.

Förköp krävs

Sommarkväll på Torpet
Pianisten och entertainern David Carbe tar med sig sitt band och kommer till Café Torpets scen den 13 juli för en konsert i den ljuva sommarkvällen.
Gästar Carbe denna kväll gör två av Sveriges mest välkända artister: den levande gitarrlegenden Janne Schaffer samt Sveriges vackraste röst, Sofia Källgren.
Välkommen på ett innehållsrikt och varierat program med allt från Björn & Benny och Ted Gärdestad till Charlie Norman och Elvis. En helkväll du sent ska glömma!

Sofia Källgren
En av Sveriges mest folkkära artister. Gjorde bl.a. den svenska rösten som Belle i ”Skönheten och odjuret”. I över 25 år har Sofia turnerat och gjort konserter både i Sverige och utomlands. I Kina har hon varit många gånger de senaste åren där har hon turnerat samt släppt två skivor. Här i Sverige har hon medverkat i mängder av TV-program samt Rhapsody in rock, Stjärnklart, Julgalan m.m. Samarbetat med artister som Tommy Körberg, Robert Wells, Peter Jöback, Orsa Spelmän och Jerry Williams.

Janne Schaffer
Troligen Sveriges mest kända gitarrist! Schaffers meritlista kan göras oerhört lång och genom en gedigen karriär har han jobbat med artister som Ted Gärdestad, ABBA, Björn J:son Lindh och Bob Marley. Schaffer bjuder på musikaliska hyllningar till dessa artister, egenskrivna gitarrkompositioner och säkert en och annan anekdot från en minst sagt imponerande karriär!

David Carbe
Pianist och entertainer från Kungälv. Carbe har hunnit med en hel del under sina 29 år. Bland meriterna finns, förutom att ha spelat på Café Torpet flertalet gånger, gästspel i Rhapsody in Rock, kapellmästare i TV4 BingoLotto, samarbeten med artister som Charlotte Perrelli, Tommy Nilsson, Nanne Grönvall, Robert Wells och Sonja Aldén samt konceptet ”Carbe med gäster” som gjort succé i många svenska städer.

Bandet
David Carbe – piano
Johan Walter – gitarr
Jacob Linde – trummor
Simon Johansson – bas

Platser på vår terass kostar 500 kr/st och går att boka på 070-789 17 01 och bokning@cafetorpet.se.

Boka Torpets grilltallrik för 120 kr när du köper din biljett. Mat serveras från kl. 16:30.
Obs! Bord saknas på läktarplatserna.

13 juli

Restaurangen öppnar : 16:30 - 23:00

På scen: 19:00 - 23:00

Priser:

Läktare C: 300 SEK

Läktare A: 350 SEK

Parkett : 400 SEK

Arrangör:
Cafè Torpet
Nettan Johansen
0707-226431
nettan@cafetorpet.se

Förbokning

Förnamn*
Efternamn*
Mailadress*
Telefonnummer*
Antal Personer*